2G
GSM-verkon alueella puhelinta voi käyttää puhumiseen, tekstiviestien lähettämiseen ja vähäiseen tiedonsiirtoon pienillä nopeuksilla.
3G
3G on yleinen lyhenne ns. kolmannen sukupolven matkapuhelinteknologioille. Tiedonsiirtonopes 3G-verkossa on yleensä 0,4-30 Mbit/s. Datan lisäksi verkossa kulkevat myös tekstiviestit ja puhelut.
4G
4G on yleinen lyhenne ns. neljännen sukupolven matkapuhelinteknologioille. 4G LTE mahdollistaa huippunopean netin, HD-tasoisen liikkuvan kuvan katsomisen ja sujuvan nettipelaamisen. 4G LTE verkon tiedonsiirtonopeus on yleensä 5 - 150Mbit/s. Yli 99% suomalaisista asuu DNA:n nopean ja kattavan 4G-verkon kuuluvuusalueella.
Antenniverkko television katseluun
Jos asut kaapeliverkon ulkopuolella, saat teräväpiirtokanavat ja huippulaatuisen TV-kuvan näkymään oikeiden laitteiden ja VHF-antennin kautta. Suuntaamalla antennisi kohti DNA:n lähetintä näet kanavat VHF-taajuusalueella (174 – 230 MHz).
Kartan tummempi vihreä väri kuvaa näkyvyysaluetta perusantennilla 95% todennäköisyydellä. Vaaleampi vihreä väri edustaa – mahdollisesti lisävahvistusta vaativaa – näkyvyysaluetta 70 % todennäköisyydellä. Lisätehoa TV-signaaliin saat antennivahvistimella. Harmaa väri kuvaa verkon näkyvyysalueen laajentumista lähitulevaisuudessa.

Karttatoiminnallisuus

Loitonna ja lähennä toiminnot. Työkalun ollessa valittuna valitse suorakaiteen muotoinen alue kartalta.
Kartan siirtäminen. Työnkalun ollessa valittuna, siirrä karttaa pitämällä hiiren ykkösnappi painettuna.
Palaaminen lähestymiskarttaan.
Käyttöliittymän kielen vaihtaminen ruotsiksi / englanniksi tapahtuu linkkien kautta.
Osoite ja paikkahaku
Kirjoita osoite tai paikka hakukenttiin ja valitse .